Sunday, April 12, 2009

KaNToi...

aku suka kantoi kan diri aku,
kalo tak kantoikan diri sendiri bukan norhayati hanim lah namanya,
aku mmg lurus & tak geti menipu,
aku rahsiakn drp adik2 aku blog aku ni,
coz blog aku ni more like my diary,
hanya org tertentu jer aku invite tuk baca,
tgh2 aku edit blog aku pagi ni,
adik aku masuk & trnampak url blog aku,
dgn gembira & melompat katak nyer..
dorg bukak blog aku kt bilik dorg...
aku tegamam tahap gaban..
KANTOI LG AKU!!!!

*P/S:kepada adik2 aku yg tgh baca tu...korg mmg kepochi tahap mak cik kiah...woiii!!! ;-p

8 comments:

adikkau yg comel said...

kahkahkahkahkahkahkah!!!!!!!!!

KaMaLiA said...

nak ikut gelak jugak..

hahahahahahahaha!!!!!!!!!!! :)

HaNiM PoSh said...

kem!!
senyappppppppppppppppppppppppp!!!

adekkau yg bongsu said...

siiiieee ke awok long....!!!!!!!!

HaNiM PoSh said...

semua senyapppppppppp!!!

nad said...

wahahakakakhaha..kantoi gak akhirnye
heheheh..

kwn baik kau said...

heheheheh...aku tertanya2 kenapa perkara ini masih berlaku kepada HANIM???

HaNiM PoSh said...

efi:kerana aku seorg yg suci..;-p