Saturday, August 1, 2009

Di MaNaKaH MooD Ku???

hello kengkawan..

lama tak menulis kan?
nak kata coz busy??busy la jugak
smlm pun balik keja 2 pagi
nak kata tak sihat..
mmg tak sihat seminggu ni
tonsilitist dtg balik so demam on off
byk sgt2 citer nk di share kan sama2
smlm dah berkobar dah nk tulis,upload photos smua
tapi bila dpn laptop jer sure jd mcm...alaaahaiiii di manakah mood menulis ku??
so dia end up dgn tak jd tulis..huhu :-(

pe2 pun try gak nk tulis esok...insyaallah..
*actually i'm a bit melancholy lately..dont know why..sometimes i cry while i'm pray..(tu la padah nyer jd org suka pendam masalah ni.. :-(.. )

2 comments:

grow2g3th3r said...

nak carik mood?.. senang je.... bila datang je idea.. terus sematkan idea tu kat blog or kertas or note pad...

anyway... jgn terlalu sibukkan diri ... sesekali, berilah masa utk diri sendiri... enjoy urself.... buat sesuatu yg membahagiakan diri...

HaNiM PoSh said...

hurmm byk sgt benda nk buat tuk bahagiakn diri..tp sllu x dpt..nk g jauh la dr sini... nk sorg2 jer :(