Thursday, September 3, 2009

AkU & DocToR..

hello kengkawan!!
ptg td pas balik keja g lah klinik kt umah ni..since nk check dada yg berdenyut2 & menyucuk2 ni aku g lah kt klinik doctor pempuan yg mmg dah bertahun aku menjadi pesakit tegar ngn dia..tapi dh dlm setahun kot aku x gi klinik dia kerane sihat & gi mengkayakn doctor lain lak..
aku sorg jer kt klinik tu td...x dek patients lain..mungken kerana ari ni smua org sihat...hurmmm...

berikut adalah perbualan sengal aku ngn doc to bila aku jejak jer kaki dlm bilik dia:

doc : hai lama x datang?
aku:ha'ah lama kan?? (smbil dlm hati fikir..err tak kan aku kena sllu sakit so dat dia akan sllu jumpa aku??? )
doc: so pe khabar hari ni??sihat??
aku: err sihat kot?? (dlm hati pikir lg...kalo sihat pesal aku mesti jumpe ko??sure lah tak kan??adeihhh!!)

*perhatian kpd doktor2 kt luar tu..sile lah ubah soklan2 anda yg tak sesuai tuk di tanya kt klinik2 or sepital2..
soklan2 tu sesuai tanya kalo jumpa kt tasek ker,genting highland ker,times square ker... haishhh!! (*_*)

2 comments:

Ira The Antagonist said...

hahahhahaa..
mmg doktor2 kesengalan dizaman ini!!
hahahaha...

alaa.. dye nk menjadi peramah tu agaknye...

baby adekmu said...

peramah mmbawe padah..nganganga