Wednesday, March 31, 2010

(^_^)


lama giler tak update blogkan??
bukan stakat tak update..blog ni pun dah lama aku tak bukak..haha
banyak gambar & citer nak di tulis..tapi berikut adalah alasan2 kenapa masih juga tak menulis yerr..(sile lah terima alasan ini :-P )


1)busy yaa ampun..(meeting,event itu ini)
2)mood nak menulis blog tak ada...;-p
3)broadband lembap mcm haram kat umah ni(hilang mood nak upload photos)
4)kepala banyak nak fikir itu ini..(pasal keja)
5)letih, tak larat
6)baru lepas accident isnin baru ni.kereta baru keluar bengkel & tulang belakang aku sakit-yang-amat sampai saat ni.(tunggu sabtu pas habis 2 big events tu baru nak pegi jumpa doc..coz takut kalo jumpa sekarang dorang tahan tuk fisioterapi,bla..bla)



see yaaaaa......InsyaAllah.. :)

2 comments:

Anonymous said...

ha!!!? accident? macamane bole terjadi begitu? tak ape, nanti cite umah maklong ye.. n reason lain tu diterima...

AdiHana said...

let me cheer u up. jom weekend ni g shoe shopping!!