Friday, December 31, 2010

i'm gonna missed 2010 :'(

Hello kengkawan..

Sebelum 2010 tinggal kan kita..jom aku citer kenapa sayang sangat 2010 nih..!

AKU LAHIR PADA 29/10/82

1)Bila di gabungkan 29 & 10..jadi lah tahun 2009 dan 2010..so aku sayang dua2 tahun nih.
2)Aku lahir tahun 82..dan tahun ni aku umur 28..(Muda lagi yerr)
3)Byk benda best jadi tahun ni..bznes makin bagus dan paling best dpt gi umrah!Alhamdulillah..

InsyaAllah esk dah 2011..walaupun dah tak dek kena mengena dengan tarikh bday aku dah..tapi harap 2011 makin menjanjikan kebahagiaan dunia dan akhirat untuk kami sekeluarga..insyaAllah..aminn..:-)

Nanti bila free aku share azam 2011 yerr..tataaaaaa

2 comments:

Irah Aizi said...

campur 29 & 10 ?? mcm ne boleh jadi 2009 dan 2010? maze tak belajar formula ni dlm kelas :D
hahahha
tu la! tahun ni along punye business pun majuuuu je~ sbb maze tolong :p

HaNiM PoSh said...

Tahun 2011 yg sangat2 menakotkann!! :'(