Sunday, January 9, 2011

HaPPy BeSday AbaH!! (update!!)

Hello kengkawan!!

Hari ni hari jadi abah yang ke 56 tahun.
Alhamdulillah Allah masih panjangkan umur abah dan kami semua untuk terus bersama dan bernafas di bumi Allah ni.
Semoga abah di panjangkan umur,murah rezeki,sihat gagah dan mendapat syurga dunia dan akhirat.abah ialah anak bongsu daripada 8 adik beradik.(7 lelaki+1 perempuan).jadi kalo abah yang anak last dah 56..bayangkan berapa umur adik beradik dia.hehe.paktua dan pak uda dah meninggal..

P/s:Malam ni tak pegi mana2 celebrate bday abah sebab nak tengok AJL25..hehe..insyaAllah malam esok kot.. ;)ok..aku nak udate gambar2 kita orang celebrate bday abah hari..esok hari nyer (10/1/11) kat suzi corner great eastern mall...suzi corner ni memang terbaek lah untuk chinese foods yang halal..





1)abah & mak..(mata abah sakit beberapa hari..kena infection)

-chicken cashewnuts-

-egg fu yoong-



-tomyam campur-



-kangkung belacan-






- sayur campur-


-fillet ikan sweet& sour-












3 comments:

KaMaLiA said...

Happy birthday Abah!!! :)

Irah Aizi said...

hepi besday pakcik!! \o/

HaNiM PoSh said...

mekasehhhhhhh semuaaa!sile lah menikmati pemandangan makanan di atas :-p