Friday, December 11, 2009

yeayyy DaH TeReR ReSiPi NiH..!!

aku kan mmg suke gler bab2 masak nih..
di sebalik kesibukan kota & keja.. ;-p
aku sempat belajar wat 3 menu yang sgt aku suka ni ngn my cousin (kak ulun)

dia ni cikgu ada 5 org anak..
tapi sgt terer bab2 masak nih..


ok..jom kita tgk meh...(sori kualiti gambar tak brapa ok..amik guna hp)




*seafood lasagna..(^_^)*


*seafood pie.bersepai sket bentuk nyerr...sepatut nyer bakar dlm bekas kecik2 tuk muffin tu..tapi since nak cepat..bakar dlm tray biasa jer..atas sekali tu cheese ,tgh tu kentang & bawah tu mix seafood..*




*apple crumble..kuning tu custard cream..aku hias cream tu mcm tu..konon2 lak tiru mcm chef omputih dlm channel 707/703 tu laaa kann.. ;-p *


dgn kembang hidung & punggung nyer aku nak ckp yg..resipi2 atas tu series sedap glerrr!!!pas ni nk blajar pe lagi ekkkkkkkkkkkk?? (^_^)


ok!!saper nak aku masakkan benda nih??yummy...!! (^_^)

3 comments:

grow2g3th3r said...

sedapnyer...
leh lah masakkan utk kakak ko nie...

HaNiM PoSh said...

ok..ok..bile?hanim masakkn kak dila benda2 ni..kak dila MASAK KAN hanim kenny..amacam??hahahaha ;-p

KaMaLiA said...

hanim..i tak nak u masak kan..
tp bagi la i resepi tu..hehehe :)
looks yummy!! seriously...

mail me the recipe yea :)
thanx..