Saturday, June 27, 2009

Aku HaNGin!!!

hello kengkawan..!!

ok..skrg mmg dah kul 1 am..tp aku still gak nk tulis kt blog ni coz aku sgt2 la hangin..!!

aku baru jer balik dr umah mak long kt cheras.smbil lepak2 tu aku pinjam laptop cousin aku & start ber"YM" ngn best fren aku..efi..
dlm tgh borak2 tu dia pun citer la psl abg web ni..abg web ni nama dia khairul..aku pggil abg web coz dia wat kan website company aku..hahaha..senang kan aku bg nama kt org tu..;-p
aku kenal dia melalui efi..ok..tu jer intro psl dia..balik ke kisah hangin aku..

lately kan aku dah mmg jarang gler ber"ym"..berbulan kot tak aktif ngn inet ni..kerana mencari sesuap nasi..;-p..aku kiranya baik gak la ngn abg web tu & sllu gak la borak ngn dia kt ym b4 ni..dia dah 40an & agak alim.dah beranak pinak pun...so aku anggap mcm abg..share la beberapa citer ngn dia..& dia tau gak kisah aku ngn ada 2 orang mamat ni..yg kebetulan gak dia mmg kenal mamat 2 org ni..
dan mcm biasalah aku berkwn2..kenal2 ngn 2 org ni..bila dah kenal aku rasa mcm sesuai jd kwn jer..x lebih dr tu..& abg web ni tau psl tu gak..

tp yg buat aku hangin gler tu..baru2 ni..abg web tu..blh lak ym ngn efi & buruk2 kan aku..APAHAL KO???aku x kacau dia pun & x penah citer buruk psl dia pun alih2 nk kacau aku..aku cukup hormat dia selama ni.dan lg best nyer..dia leh lak ckp kt efi tu yg mamat 2 org tu rejek aku..padahal dia x tau citer sebenar nak masuk campur..sedap2 mulut dia jer ckp mcm tu.then mcm2 lg la dia kutuk2 aku..wah..wah..mmg lebih!!

terus hilang respect aku kt dia..yg selama ni aku anggap mcm abg & alim..ok..aku punya perangai..aku TAK KAN citer buruk seorg lelaki tu...kata kan kalo hubungan tu tak menjadi..aku lebih senang senyap..x citer pun kisah sebenar kt org coz biar la sndiri2 jer tau..TAPI..kalo aku dpt tau laki tu start dulu citer or buat citer psl aku..aku akan start bukak mulut coz aku pun perlu pertahan kan maruah aku sbgai perempuan.aku bukan kaki gaduh & x geti gaduh pun..tp aku akan citer balik kt org tu..kisah versi aku lak& siapa lelaki tu sebenarnya..which is aku lg byk tau rahsia psl diri dorg compare ngn dorg tau psl aku..jgn smpi dorg termalu sndiri balik lak.mcm abg web tu..aku tau saper dia yg sebenar..so since dia dah jolok sarang tebuan trpaksa la aku pertahankn diri aku kt efi & aku pun citer la saper sebenarnya dia.

aku pun dah la mmg dr mula x puas hati dia buat web cmpany aku..gler x cantik & lembap..bila aku complain..dia wat x tau..aku bertahan coz kesian kt dia..dia ni ada wat 2 bsnes..satu buat2 web ni & lg 1..catering gak share ngn kwn dia..tp dia mcm sllu jeles kalo aku ckp aku busy& byk job dan suka jd batu api gak, x leh tgk org lebih dr dia & moody..sllu tiba2 emo & hangin x tentu pasal.aku dr dulu rasa dia ni agak mental sikit..tp aku x nak citer kt efi..tp since dia dah burukkan aku..silap rr kann..;-p

kesimpulanya..ada dua...1st..seriously aku hilang hormat kt dia & benci gler..2nd..aku perlu cari org web yg baru...uwaaaaaaaaaaaaa..;((

okla..dah habis merapu tgh2 mlm buta ni..dah ngntuk..esok pagi keja..x cuti lg weekend ni..huhu..harap2 x mimpi kan muka dia..nauzubillah..:((

3 comments:

Mysunshine Gift Shop said...

salam,
i was blog hopping, then terjumpa blog u. emm memang u patut angin bila ada org wat camtu. sabarnya.... insyallah Allah akan tunjuk kebenaranya... & never trust anyone too soon.

anyway. chilled out & come visit my blog www.mysunshine2u.blogspot.com

za

Ira The Antagonist said...

Ya Allah...
kesiannye along... -.-"
menjadi mangse perbuatan org...

agaknye laki web tu suke kt along x...?
^_^" ahaks~

xpe... ade hari bole balas...

waaah!! maze tau buat web!! tp jenis yg mcm forum tu la..
agak xbest kot..
sbb web betul tu .... kne ade software..

cube2 la cari abg web baru.. mane tau.. jodoh ke..? Heeeeee :D

HaNiM PoSh said...

mysunshine gift shop: hai selamat berkenalan.. :)

maze :yerrrrrrrrrrrr..kita cari abg blog yg baru..yerrrrr....!!(mata berpinar simbol love..) ;-p