Tuesday, October 13, 2009

MooD SwIng..

tibe2 mlm ni aku rase mcm nk marah..bad mood..
tak tau la coz penat + tak cukup rehat + stress 1,2 mggu ni..
or nk period next week..
kesimpulan nyer..smue faktor ade..
nak2 lg..2 ORANG tu buat aku jd bad mood hari ni..
sorg coz sms die..
sorg lg..our phone conversation yg mule2 gelak then end up ngn gaduh (coz tibe2 aku jd hangin bile dia ada salah "ckp")

hurmm ni la masalah kalo ber"relationship" ngn memasing same2 busy + stress+umor lebih kurang tak jauh beza..
kekadang ayat tu biase jer tp coz mental memasing tgh tak stabil..bisa perang dingin sih..!!(*_*)

p/s: nmpk words 2 ORANG tu??seems like i'm a player or cruel kan??..well..life is gamble right??either u win or lose..(-_-)

2 comments:

pojie (yg tulen) said...

control la sikit...kta yg bt dia...jgn ikut sgt...

HaNiM PoSh said...

"..................."