Thursday, October 29, 2009

PeRuTuSaN BeSDaY..(yg ker 27...(-_-)..)

hello kengkawan..

hari ni genapla aku yg hot& posh ni berumur 27..rase mcm baru smlm jer umor 17..amik SPM (-_-)..then gedik2 masuk UiTM..skrg dah 27..(tp tetap rase mcm umor 17!!)
umor 27 ni agak besar maknenya kt aku..1)coz mase abah umor 27 lahirla aku yg hot ni ke muke bumi.2)mmg since dulu sejak umor aku awal2 20an..prinsip hidup aku>>life begin at 27th.(tak tau knpe)...i'll make sure ngn umor 27 ni smua impian ku akan trcapai..aminnnn... 2,3 mggu menjelang nyer bday aku nih..aku mengaku yg mood aku sgt2 teruk..kejap2 nk marah,happy,sensitip,nk menyendiri..smua lah!!maybe sbb aku sgt2 stress keja+ tak cukup rehat & jugak nk naik umor kot..so hormon dlm bdn tak stabil..effect kt mental emosi smua..(hari ni terus mood aku ok & rase cool ssket )haihhh... sebenarnya kalo ikot thn 2009 & 2010 ni aku harap dpt bwk tuah kt aku & smua impian aku trcapai..tuk 2009 ni Alhamdulillah ada trcapai beberapa..2010..harap2 80% tercapai...knpe aku ckp 2009& 2010 tu bwk tuah??tgk bday aku>>29/10/....haaa tak ker di pusing2,tebalik2 kan sama ngn 2009 & 2010?? ;-P

Alhamdulillah dlm umor 27 ni..aku dah dpt beberapa benda : 1)parents yg gler best,sporting&best laaa..
2)adik2 yg bijak+nakal+baik = 2x5 ngn aku perangai..
3)akademik yg bagus (alhamdulillah dpt gak grad degree ngn bintang)
4)gud bisnes..lg2 dlm umor yg mcm ni aku dah ada bsnes sndiri..which is kwn2 sgt nk jd
mcm aku&jd kan aku idola dorg (walaupun hakikat nyer aku sndiri kekadang nk mkn gaji mcm dorg) 5)sedikit harte..
6)kwn2 yg sntiasa ada time aku susah,senang & sgt2 phm ngn perangai aku..
7)fizikal yg sihat..
8)ni paling penting..masih sihat,hidup & di lahirkn dlm ISLAM..

pe impian ngn cite2 aku tu..aku tulis kt post lain kali ek..jom kite tgk & kenal ngn kwn2 aku yg mane dorg ni laa org kuat @ penasihat aku dulu & kini...kita org close since diploma,degree smpi la saat nih..sentisa ada susah senang & sgt2 paham saper tu NORHAYATI HANIM BT HJ AMARUDIN..

dr dulu ramai org kate geng2 hanim smua sure cute & hensem...yerr kerr???meh kite tgk...
;-p




*..shuk(baju itam).fazli(cute tu)..kami 2 org mmg close gler time degree..sam2 sekepala & dlm kelas selagi boleh duk sesama..smpi skrg..dorg tmpt aku brcerite & ngadu.. ;)
*nora..same2 komander UiTM..kita org sebilik time diploma dulu..tp dia admin law..skrg keja kt DBP.dia ni mmg memilih bulu sket nk kwn..haha...tp kalo dh close ngn dia..mmg best..x berkire & sntiasa ada bile aku ada masalah..smpi skrg kitaorg still close & sllu lepak umah sewa dia kt cheras.


*zack pun sama..kwn dr komander UiTM..tp dia bdk CS..skrg dh jd lecturer kt UiTM shah alam..hubby dia tu pun sama komander..dorg ni aku lah yg jd org tgh dulu..smpi berjaye kawin!!gler bangga!!aku???hehe
*haza..kwn since zmn skolah..sama2 kt UiTM..& selamanye..tp skrg dia jg pramugari kt Qatar Air..so kena tggu 3 thn baru dia balik balik..sgt2 baik & soft spoken..sama gak..tmpt aku luah kn segala citer..gler rindu dia..(-_-)

*ima..komander UiTM gak..budak account..ex-roomate..mude dr aku..tp sekepala & byk gler tau rahsia aku..esp bab2 lelaki..smpi dia ckp..dia nak wat novel psl aku & dia penulis..haha

*lg sorg efi..komander gak..budak CS skrg keja kt cyberjaya.hubby dia pun ex commander gak..tp garang gler..huhu..efi sama sekepala gak ngn aku..tp kalo sound mmg pedas(maklum lah org nogori..)huhu..


-aku sgt2 syg kt dorg..sama2 ngn aku dr dulu till skrg..caner gaduh pun sure pas brapa hari kita org ok balik..tak dek dorg2 ni..mybe aku dah lemah skrg.harap2 persahabatan kita org kekal smpi bile2...

p/s: bile time bday ni lah kita blh tgk..musuh pun leh jd baik (coz dia wish bday& ingat )..kwn pun leh jd dingin (coz lupe or sajer2 lupe?? then wish lak tak ikhlas..mcm trpakse) haihhhh....

2 comments:

Nas said...

kot ye pon lepas kecik kan gamba..besar kan la balik..(-_-")

HaNiM PoSh said...

tak yah...mmg sajer kecikkn tak nak semak..
kalo nk tgk lg clear sile klik 2 kali..mekaseh.. :D