Monday, January 31, 2011

BesDay MaK & AdiK...

assalamualaikum & hello kengkawan.. :-)

besday mak

21/1/11(jumaat) baru-baru ni besday mak aku Hjh Nahariah bt Hj Sidin yang ke 50tahun..(kat dalam fb tertulis 51 tahun...ampunnnnnn).so sabtu esok nyer tu sekali lagi kita orang celebrate dinner besday mak kat tempat yang sama dengan abah hari tu..Cozy Corner Great Eastern Mall Ampang.Happy belated besday mak!semoga mak panjang umur,murah rezeki,sihat dan di beri syurga dunia dan akhirat..aminnnn...

besday adik

27/1/11(khamis ) baru-baru ni jugak besday ke 27 tahun adik aku yang no 2..Nasrina Hanim Hj Amarudin..kat rumah dia di panggil adik/anya / pek.. muahaha..di sebabkan kita orang bz giler brapa hari tu dan tak dek mood nak keluar2...so mak decided to masak2 jer kat rumah...kuikuikui...happy besday pek!semoga panjang umur,murah rzki,dpt jodoh elok2,grad master dan berjaya bsnez baru kauuu...aminnn

sooo...tak nak bebel panjang2..jom kita tengok gambar menu2 hari tu..enjoyyyy cuci mate..:-p








-kangkung goreng belacan-

-kuetiew hailam (padahal aku mintak kuetiew goreng basah -_-)-


-egg fu yoong-


-tomyam campur yang enak (walaupun kelihatan huduh)-




-sambal udang petai-


-chicken cashewnuts-



*kesimpulan nyer??menu2 nyer sama jer dengan menu2 besday abah hari tu.....ubah sket2 jer...hahahaha(adeihh bile lah nak cuba menu2 baru kat situ?dari kecik sampai besar sama jer!! *_*)





ok..jumpa lagi di post akan datang..insyaAllah.. :-)




6 comments:

Nas said...

aminnnn.....asal lapa lak tetibe nih!!!

sya said...

dh la tgh berusehe tahan x mo mkn maggy ni..tgk plak makanan2 ni sume..
kangkung!!! T_T

HaNiM PoSh said...

sajer!sebab aku nk bykkan post january!!kate dah last day of january...hahahaha

HaNiM PoSh said...

baby!!!!be strong b!!mkn jer roti ngn peanut butter+strawberry tu byk2..nk lg sedap ko toast b!!asikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Nas said...

erk!alhamdulillah....kenyang mkn angin..

sya said...

along:asal bile mkn yg ko buat sdp?bile aku buat roti tu sendiri x sedap??oo mungkin aritu sbb aku lapar kot..tu yg sdp.. :D ape toast??malassssssssssss

anya:asal ngan ko?