Friday, January 16, 2009

AkU TaNPa CiNTaMu...





A song by mirwana...

dalami lirik ni...
jom kita sama2 share ilmu yg ada..:)

Ya Allah..kerdilnya diriku ini...
Jauhkn la aku dr sikap lalai daripada mendekatiMU..

AkU TaNPa CiNTaMu..

Telah ku mungkiri janjiku lagi
Walau seribu kali
Ku ulang sendiri
Aku takkan tempuh lagi
Apakah kau terima cintaku lagi
Setelah ku berpaling
Dari pandanganMu
Yang kabur kerna jahilnya aku

Mengapa cintaMu tak pernah hadir
Subur dalam jiwaku
Agarku tetap bahagia
Tanpa cintaku tetaplah Kau di sana
Aku tanpa cintaMu
Bagai layang-layang terputus talinya

Telah ku mungkiri janjiku lagi
Walau seribu kali
Ku ulang sendiri
Aku takkan tempuh lagi
Apakah kau terima cintaku lagi
Setelah ku berpaling
Dari pandanganMu
Yang kabur kerna jahilnya aku

Masihkah ada sekelumit belas
Mengemis kasihMu Tuhan
Untukku berpaut dan bersandar
Aku di sini kan tetap terus mencuba
Untuk beroleh cintaMu
Walau ranjaunya menusuk pedih

4 comments:

YaTiE said...

Anim....
dh abis explore ker...?

grow2g3th3r said...

hanim...ko kenapa?

alia said...

aduhai..nape dgn kwn i ni? eh, u pun x ok ke since last kite ckp? relax2..bace doa u tu banyak2 :). it really works meh!!

StORieS oF My LiFe.. said...

ish..korg ni...
hanim sajer2 jer rrr tulis lirik ni..
kowrang ni kan...semua mmg nk kena nih..;p