Saturday, January 31, 2009

LaGi HaRi Yg MeLetihkAn...

Hello kengkawan..!!

hurmm..lama gak x tulis blog kn?almaklumla..busy..hehe..;-p

minggu ni adlh mggu yg sgt meletihkn & x cukup tido..coz byk events & tadi baru settle buat wedding utk 1300org.kt dewan As-Shafiee Tmn Maluri..giler punya penat..semalam smpi kul 11 duk kat dewan tu..setting dewan..buat meja pengantin,hias dewan etc..almaklumla catering merangkap wedding planner..dahla hari ni 1st day period lak tu..adeihhh...huhu..

seminggu ni pecah kepala fikir cara nk decorate hall tu...tema dia hijau lumut...siap kena sketch decoration for dewan..etc..fuhh!!dah la diriku ini x pandai nk melukis..garis pun senget2 (tu yg benci lukisan kejuruteraan tu..;-p)..then subuh2 lg dh bangun tuk ke dewan tu..smbung lg decorate & final touch up...staff smua dtg gak dr pagi...biasalah nk kejar event kul 12pm...sgt2 stress..
tapi alhamdulillah coz hari ni smua puji food sedap,service bagus & hall cantik..terima kaseyyy..;-p..

balik jer umah tgk bilik dah mcm tongkang pecah..adeihhh..!!rehat kejap then terus sambung kemas bilik,mop umah..gler letih..ni pun baru dah mandi terus hadap laptop..NGANTOK!!
kak ina ajak esok gi PD..jejalan tgk laut.."sori kak ina...tak laratt..akak salah masa rrr..lain kali ekkk...padahal hanim nakkk sgt tgk laut..rindu gler!!..huhu"

apa-apa pun..terubat gak rrr letih semua coz baru jap tadi ada client cal tuk wedding bln 5 ni..dorg nk booking..hehe..alhamdulillah...i'allah mggu depan ni busy gak..ada meeting dgn tender tuk masjid wilayah & DBP..harap2 dpt la...aminn...(nk driving suzuki grand vitara or nissan murano ni..;-p)

p/s: td aku jumpa seseorg yg sebijik dgn muka & perangai mcm nizam..aku agak tersentap &haihh adakah aku still teringat kt dia??( off course la kn...dia penah duk dlm hati aku 4 thn..;-p)..tp kalo ditakdirkn aku trsempak dgn nizam satu hari nanti..aku nk dia jumpa aku dlm keadaan
hanim yg bawak keta besar,hebat , brjaya& bahagia coz aku nk dia tau yg aku TAK HANCUR BILA DIA TINGGALKN DULU..aminnnn...

2 comments:

YaTiE said...

wah anim.. banggo k.yt ngan anim... business woman yg tgh naik dn sedang berjaya.. keep it up ok... mmg bukan senang nak layan kerenah client nie.. n paling penting nak buat client puas hati... apa2 pun i knw u can do it...

btw... ada lagi lak citer NIZAM nie.. anim ingan HAPUS kan dia terus.. he's not worth it ok.. n k.yt nak tolong mengaminkan hanim... suatu hari nanti bila jumpa nizam he will regrat!!! for whatever things he did to you!!

HaNiM PoSh said...

thanks kak yati..aminnn :-)