Sunday, January 25, 2009

HaRi Yg MeLetihkAn...

helo kengkawan...

hari ni adlh hari yg sgt meletihkn..:((

hari ada 2 events..lunch kt PERKIM & dinner kt area ampang.So pagi2 lg aku dah angkut adik2 aku yg 2 org tu g kedai (tmpt operation )..sajer2 bwk dorg teman aku & tlg mn yg patut..coz hari ni sgt2 busy..smua staff x menang tgn.

utk lunch tu..aku x gi ke tmpat event tu..malas..sebab??aku & adik2 nk cat kedai..hehehe..sajer coz mmg dh lama nk buat pun..alang2 dah ada kt kedai..kami pun cat jer la..cat smpi petang..penat maaa...org lain sibuk wat keja..kitaorg sibuk menge"cat"..;-p..tp dont worry coz kita org cat dinding yg jauh dari dapur..so x de rr kena makanan..hehe..

habis jer cat..ptg tu balik umah jap..siap2 then gerak ke function mlm tu lak..kena tgk staff dah siap setting or belum & nk make sure smua ikut flow.

ni baru balik.esok pagi2 nk kena balik kg til selasa.nenek bising kami dh lama x balik..aku sgt2 busy mggu ni smpi lah ahad depan..byk events. .haihhh sgt2 penat maa..tp trpaksa la harung jugak demi mncari sesuap nasi.huhuhu..
mcm ada satu pepatah tu ckp.."BUSY ARE GOOD FOR BSNES.."..haihhh...

ok laa..ddh letih sgt ni..badan pun lenguh2..nk tido..a'kum..=D

3 comments:

grow2g3th3r said...

tak perlah hanim.. penat2 pun, tetap masyuk tu... all d best.. nanti leh lah belanja ek...

YaTiE said...

betui tu k.dila i agreed with u...

remember hanim "gurl power" !!!

HaNiM PoSh said...

tiang kayu lah kakak ku woiii..!!
gurl power..power puff gurl!!haha..
dh nk lunyai ni...adeihhhh..