Tuesday, November 24, 2009

MaRi MunTaH BeRaMai2...

mggu ni kan aku busy gler..
ada 2 events dalam satu hari..satu kat JKR hq...kat jln sultan salehuddin..lagi satu kat UiTM shah alam..

dalam 1 hari tu 2,3 kali ulang alik ke kl-shah alam..
hari2 bagun kul 4 pagi...(nak mati letih yerrr..)
sile nanges gak bace...tanda turut simpati kpd nasib penulis..(T_T)

semalam..tgh2 driving kt federal tu..nak hilangkn ngantok & letih nyer pasal..aku minum redbull sambil kunyah double mint chewing gum kaler ijau tu..
tibe2...

uwekkkkk!!! rase ubat batuk klinik!! ting tong jap kepala aku..terus hembur kuar smua kat dlm mulut..
(nasib driving sorang2..~~lalalala~~)


korg tak cayerrr???korang try la buat..sile..sile...

p/s: aku dah tau cara nak buat ubat batok...leh jual resipi nih!!!!!(gelak shaiton yg direjam)

3 comments:

grow2g3th3r said...

amboi... skrg nie dah jadi doktor erk... leh rekacipta ubat plak ye..

HaNiM PoSh said...

hah!!!blh jual kt mat pit formula nih!!!!

AdiHana said...

kau mmg xde keje sgt dah ni babe...
weh!! simpan duit manyak2!
december kita shopping!!!! (matilah~)