Monday, November 30, 2009

MiNaT LaKKK KaT DiA NiHhh...HikHik

lately kan...
aku mcm minat gler ngn si hebat bergaya & macho nih..
rase mcm selamat jer di dakapan nyer yg gagah,tinggi,macho,hitam manis bergaya ni..
(mmg memenuhi ciri lelaki idaman ku lahhh... ;-p)
perkenal kan...cuci mate terbaru ku..
jeng..jeng..jenggggggggggg...




*ehem..ehemm...hensem,macho kan???(sile agguk tanda setuju & meleleh air liur )

lagi2 bila ada sesetengah owner tu yg mmg pandai modified mamat ni bagi nampak lagiii hensem..
nampak mcm ala2 MPV yg mahal & gah macho..
lagi laahh meleleh (air liur yerrr) tengok...
tak dek la mahal sgt kan rupenyer HARGA DIRI mamat ni..
dlm RM70k ++ jerrrrr...
perghhh kalo aku drive sure bertambah jadi perempuan yg macho,hot & posh... ;-p


(lagi laaaaaaaaaa laki2 takut dekat..huh!! tak dek telor kerrrrrrrrr??? :-p )



3 comments:

grow2g3th3r said...

amboi.. besarnya selera mu cik adik ooi... tapi tak pe.. tak salah memasang angan2 kan... sebagai motivation...

AdiHana said...

haha ni baru best bwk g soping nih..kompem xde masalah nk hangkut barang hasil soping-an nnt ekeke~

HaNiM PoSh said...

kak dila : tak mahal la mamat macho nih..RM70++ jer..lebih sket drp gen2..vitara yer la mahal glerrrrrrr...uwaaaaaaaa

adi hana :hahhaa...dpt ku bayangkan!!soping gler sampai penuh..jgn risau babe..peti ais,almari baju pun ko blh angkot..hahha