Monday, January 25, 2010

Aku PeNaH RaSa Yg SaMa..

haluuuuu!!

kebelakangan ni dalam paper sibuk citer pasal kes fahrin ahmad break off dgn scha al-yahya.
tapi yang jadi mengharu-biru kan bila si linda onn duk masuk campur.
sebelum ni diam membisu..alih-alih bila fahrin-scha break off dia pulak masuk campur,jadi batu api..bla..bla.

tapi dia silap main api.dia lupa yg fahrin tu sendiri ialah seorang lawyer (uitm graduate)..padahal si linda tu cuma ada spm,scha tu kolej apa tah..silap laa kann..kalau nak cari pasal dgn orang ada ilmu nih.aku tak berniat langsung nak merendahkan mereka..tapi dari situ kita boleh nilai mentality perempuan2 tu..duk buka pekung sana sini..haihh..
so si fahrin ahmad yg memang dah hilang sabar ni pun hari ni dia buat PC dengan lawyer dia nak saman si linda tu sebab mengaibkan dia...hamik ko sebijik!si fahrin pun siap nangis2 kat PC tu sebab dia sgt2 sedih.. [siapa2 yg jadi fan dia kt fb dpt tgk rakaman PC tu :-)..]

apa yang penah berlaku kat fahrin ni mengingatkan aku kat sesuatu..kenapa kalau dah break off masing2 perlu jadi musuh?buruk,aibkan sana sini?aku penah rasa mcm mana Ex-bf aku memburukan & menjaja aib aku dekat family aku sendiri..[tanpa pengetahuan aku]..macam fahrin aku pun menangis..menangis bukan sebab sedih hilang dia..tapi menangis sebab rasa harga diri ni dipermain,dipijak..padahal aku SEPATAH APA PUN TAK PENAH BURUK KAN DIA KAT SESIAPA SELAMA 4 THN..SEMUA AKU PENDAM SENDIRI..sebab tak nak memburukkan & nak menjaga aib dia..tapi ini balasan yg aku dapat..tapi tak aper..Allah tu adil..SATU HARI DIA AKAN RASA LAGI TERUK DRP APA YG AKU RASA..

sebab tu dgn mana2 lelaki sampai ke saat ni..bila aku dah break off aku terus senyap habis.tak ada sebarang sms,call..etc..sebab aku tak nak semua ni jadi lagi.kalau dia nk kutuk aku atleast aku dah tak tau sebab aku tak amik tau langsung apa2 atau siapa2 yg ada kaitan dgn dia..

kepada fahrin ahmad..pesan aku hanya satu jer..ikhlas ni..sila lah ikut..>>>

~~pilih-lah-aku-jadi-teman-mu..kerana aku adalah orang yg engkau cari selama nih..aku pun ada bisnes mcm linda onn & umah dia sebelah jer dengan umah aku ni haaa..jadi>>>PILIH LAA AKU!! [matilaahh tiba2 promote diri~~boleh???]..hahaha

5 comments:

mugiwara said...

sifu!!!

kalau dapat dia betol2...leh suh dia tolong carikkan awek manis2 ye...
[yang penting beriman~]

hahahahhaa!!!

KaMaLiA said...

kelaka siot ayt last tu..

rase2 nye fahrin baca tak blog ni? ke u nak i promote kt fb die. mane la tau die terbaca :)

HaNiM PoSh said...

mugi : insyaAllah akan ku sampaikan pada kekaseh ku itu~~

pstt..!!nak awek artis ke org biasa??nk kena detail ngn dia nih..[ni tgh call dia ni..tgh sampaikan hasrat mugi itu~~]

kem:ikan di laut..asam di darat..akan jumpa jua..InsyaAllah..haha

tak per2..fans dia yg lain jeles lak..haha..i kan ramai kwn repoter hiburan..bila2 jer blh suruh dorg kenen2 kan..BERUSAHALAHHH!!!

fz said...

mudah2an u akan jumpa insan yg lebih mulia hati budinyer. Wah nyokong Fahrin nampakkkkkkkkkk

HaNiM PoSh said...

kak g :aminnnnn....

sokong FA??amacam??kak g blh tlg ker??balik KL cpt!!nanti blh tlg hanim..hahahhaa