Thursday, January 28, 2010

SoRi LaMBaT PoST...

sori lambat post..smlm siang gler busy..malam pulak adik aku pakai laptop nih..akhernya hari ni lahh terhasil nyer blog nih..muahahaha


semalam 27/1/10 adalah hari jadi adik aku yg no 2..(nasrina hanim bt hj amarudin)
adik a.k.a anya..
dia sgt2 suka kaler pink & rama2 [apa2 benda yg bercorak atau berbentuk rama2]
dia dah berumur 26tahun..
dia bekerja sebagai civil engineer di JKR Wilayah persekutuan..
berjawatan penolong pengarah bahagian tentera (dik..sila belanja aku dah up kan ko nih)


sejak dia lahir sampai lah ke saat ni..dia mcm bayang2 aku..mana aku pergi,masuk dia ada.
dari zaman sekolah rendah,menengah sampai lah ke uitm..(kecuali form4-5 dia kat teknik KL )
untung nyer menjadi adik aku ni ialah since sekolah sampailah ke uitm aku sentiasa pegang jawatan..jadinyer dia sentiasa di bawah naungan & lindungan aku..[sungguh untung yerr..kesian aku tak dek kakak,abang.. :-( ]


memandangkan kita orang 3 beradik semua perempuan..so adik aku ni lah yang mcm "lelaki sket" [bukan tomboy or kasar]..tapi bab2 technical ni dia terer laa..kalo ada benda2-kecik-jahanam boleh lah dia repair..kira nyer tangan dia agak hidupla dlm bab2 ni..hobi paling utama dia ialah makan..[dia sgt2 terer bab2 mkn nih..T_T ]..dan dia sgt2 terer math..


ok dah..tu jer nak promote adik aku..nak tau lebih pasal dia sila rujuk ke link blog dia kat sebelah ni..NASHONEY.. blog kaler purple...


akhir kata..


~~happy birthday adik!!!ko nak mkn apa??meh sini akak masak mehhhh~~~

*nasrina hanim @adik @ anya di zoo negara bersama parrot[teserlah ke"cuak"kan nyer disitu]*

4 comments:

Nas said...

black papper satu!!!di akher ayat awak kene tambah, walopun die makan byk die tetap cute dan comel..\0/

sya said...

siee ke kakak2 semue...
(kakak???)

HaNiM PoSh said...

adik : sinting~~

baby: who r u???

Rose Manis said...

Nita, buat dua black paper, bwk umah mak long...hua..hua..!