Thursday, January 21, 2010

IBu Ku NyAWaKu..

hari ni hari jadi mak yg ke 49 tahun..[dah tua dah mak saya..(T_T)..]
saya sgt2 sayang mak saya,
mak saya ialah nyawa saya,
mak saya ialah seorang yang sgt2 sempoi & pendiam [kalau dgn org yg dia baru2 kenal]
tapi dia sangat2 suka gelak & tgk citer2 kelakar/katun [mungken sebab tu saya mcm tu gak..T_T ]
mak saya anak bongsu daripada 6 org adik beradik,
dia sgt suka kucing [sebab tu umah saya byk kucing]

antara perangai mak yg saya waris ialah emak suka bergaya since kecik..
tu yg saya makin besar makin menjadi2 terikut perangai tu..haihhh
walaupun saya close dgn mak saya tapi saya still jugak seorang yg perahsia,
saya jarang sgt2 citer masalah dgn mak sebab saya nak mak dgr citer yg best2 jer drp saya..termasuklah hal2 keja,
yang buruk,sedih saya simpan sendiri or citer dgn kawan2 yg close dgn saya,
sebab saya tak nak mak risau & sedih..saya nak dia happy jerr...:-)
ohh lupa!mak saya seorang yg sgt2 perisau..
sampai ke saat ni kalau kita org keluar jer dari rumah sure dia call 5,6 kali sehari [saper2 yg close dgn kita org sure tauu]

ok lahh tu jer saya nak citer pasal emak saya..kalau ikut banyak lagi nak citer pasal mak..tapi nanti2 lah..kita buat satu tajuk pasal emak..:-)
apa2 pun nak wish mak..


~~SELAMAT HARI JADI MAKKKKK!! AKAK SAYANG MAK!!~~

jom kita nyanyi lagu ni ramai2 tuk mak kita semua:

ibu..ibu..engkaulah ratu hatiku
bila ku berduka engkau hiburkan selalu,
ibu..ibu..engkaulah ratu hati kuu.. :-)
*gambar candid mak tgh makan roti canai..sajer jer pilih nak letak gambar nih..muahahaha*

2 comments:

KaMaLiA said...

owh yeah..

aunty mmg sgt risau. saya keluar dgn hanim, aunty call like 4-5 times. dun worry aunty..hanim tak naughty. cume dia terlebih naughty je..hahahah :)

HAPPY BIRTHDAY TO MAMA!!

saya nak tumpang mama hanim..heheh :)

HaNiM PoSh said...

kem: mcm tu punyer jaga pun anak dia still gak "jahat"..kalau tak jaga lagi lahh kot..haha

nk tumpang mama?ehh boleh2..since i adik beradik pun tak ramai..my mom mmg close ngn kwn2 kita org..tak cayer??tanya aizuddin..[sure cuak mamat tu]..haha